RECOMMENDED BY Paediatricians,
psychologists and teachers
LASTS 3 FULL MONTHS
The journaling time preferred by kids
GOLD AWARD WINNER
Junior Design Award 2020/21
RATED 4.9 STARS
Based on 347 reviews

FAQs SE

Vilka material använder ni?

Posted by Francesca Geens on

Här på HappySelf vill vi vara så miljövänliga som möjligt, och det är viktigt för oss att vi använder hållbara, återvinningsbara material där vi kan. Vi går regelbundet igenom detta med våra produktionspartners.Bläcket vi använder är klimatkompenserat och innehåller inga farliga ämnen. Allt papper och kartong som vi använder i våra dagböcker är certifierade av Forest Stewardship Council (FSC). Tråden vi använder i bindningen är gjord av återvunna vattenflaskor. Alla våra förpackningar är klimatneutrala och tillverkade av FSA-papper och helt återvinningsbara.Vårt omslag är veganvänligt och tillverkat av polyuretan som kan återvinnas.Allt pappersskräp från produktionen återvinns och vi använder land- och...

Read more →

Finns boken i några butiker?

Posted by Francesca Geens on

Om du är återförsäljare och är intresserad av att ha dagboken i lager är du välkommen att kontakta oss på hello@happyselfjournal.com. Vi levererar för närvarande bara till de som har fysiska butiker.

Read more →

Jag har fortfarande en fråga, hur kan jag kontakta er?

Posted by Francesca Geens on

Om du inte hittat svaret på din fråga är du välkommen att skicka e-post till oss på hello@happyselfjournal.com så kommer Francesca eller Katie kontakta dig snarast.

Read more →

Var är min beställning?

Posted by Francesca Geens on

Vi har ambitionen att skicka beställningar samma eller nästa arbetsdag. Beställningar som görs före kl. 14 skickas i allmänhet samma dag.Leveranstider kan variera mycket, särskilt just nu, beroende på lokala posttjänster.Du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftar att din beställning har skickats och som inbegriper spårningsinformation (om tillgänglig).Om du har några frågor om din beställning kan du skicka e-post till hello@happyselfjournal.com så kommer Francesca eller Katie kontakta dig snarast.

Read more →

Vilka är era retur- och återbetalningsvillkor?

Posted by Francesca Geens on

Om du blir besviken på dagboken på något sätt är du välkommen att returnera den inom två veckor så länge den är oanvänd och i ett säljbart skick. Du måste betala för returfrakten och vi rekommenderar starkt att du använder alternativet mottagarbevis eftersom vi inte kan utfärda en återbetalning förrän vi har fått varorna och har kontrollerat att de är i gott skick. Tänk på att du är ansvarig för att ange korrekt leveransadress. Vi kan inte hållas ansvariga för försenade eller förlorade leveranser om adressen är felaktigt angiven. Om du använder PayPal eller någon annan betalningsplattform måste du se...

Read more →